BEL ONS OP : 0-597-8614476

OTKESH ENVIRONMENT HEALTH &  SAFETY SUPPORT

OTKESH-EHS

Otkesh Environment Health & Safety Support

Geachte bezoeker,
Van harte welkom op onze website.
Met deze website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan onze site nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.Otkesh Environment Health & Safety Support is een jong, doch ervaren en professioneel dienstverlener op het gebied van brandpreventie, arbeidsveiligheid, gezondheid en milieu. Wij ondersteunen bedrijven bij het vervullen van alle plichten die voortvloeien uit lokale en internationale regel- en wetgeving.

Deze ondersteuning varieert van eenvoudige brandpreventie- en veiligheidsinspecties, tot implementatie van bedrijfshulpverlening (BHV), het uitvoeren en toetsen van een Risico Inventarisatie en-Evaluatie (RI&E) en het verzorgen van instructies en trainingen op maat.
Verder kan Otkesh Environment Health & Safety Support u bijstaan in het opzetten, implementeren en beheren van uw veiligheidsmanagementsysteem (VMS)
Met andere woorden Otkesh Environment Health & Safety Support is een partner voor al uw veiligheidsvraagstukken.
‘Helder advies door middel van een persoonlijk en pragmatisch aanpak’.
Otkesh Environment Health & Safety Support biedt geen theoretisch verhaal, maar geeft een praktisch advies, met realiseerbare oplossingen. Het blijft natuurlijk advies, maar wel advies dat in uw voordeel werkt en op nut en bruikbaarheid is gericht.
In ons werk staan de volgende drie kernwaarden centraal:
Het creëren van een win-win-win: de opdrachtgever moet tevreden zijn, de veiligheidskundige moet zijn werk professioneel kunnen doen en voor ons als bedrijf moet het renderend zijn.
Het bouwen aan lange termijn relaties: zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers.
Het leveren van kwaliteit, gekoppeld aan het flexibel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.